English
Kontakt
Om virksomheten
Oppdrag
Kundesider
Eilert Sundt Systemdesign AS
Design — Kommunikasjon — Informasjon

Eilert Sundt Systemdesign AS er basert i Hammerfest og tilbyr grafisk design, redaksjonelle tjenester og utvikling av informasjonssystemer.

Eilert Sundt Systemdesign ble etablert som enkeltpersonforetak i Norge i 2000 og organisert som aksjeselskap i 2010.

Eilert Sundt Systemdesign AS drives av Eilert Sundt.

Eilert er fagutdannet grafisk designer og har bred erfaring med de fleste områder innenfor grafisk design: logo/profilering, plakater, bokdesign, brosjyrer, programhefter og annonser. Han har også arbeidet som prosjektleder, og har utviklet flere administrative systemer rettet særlig mot designbransjen.

Eilert har nær tjue års erfaring med utvikling og design av administrative databasesystemer, og har virket som profesjonell databaseutvikler siden 1996. Hovedtyngden av arbeidet har ligget på store integrerte systemer for prosjektstyring og medlemsarkiver med fakturering, kunde- og medlemskontakt, bookingsystemer m.m.

Høsten 2000 fullførte Eilert sin Ph.D. i filosofi ved King’s College London med avhandlingen «Kant and the Epistemology of Metaphysics».

Eilert har gitt ut flere bøker sammen med Tor Åge Bringsværd og Roger Pihl og er generalsekretær i Norsk Kartozoologisk Forening


Vinner av SmallCo's Ergonomic Stimulus Award Contest 2009, presentert på deres February Design Caucus.

Eilert Sundt Systemdesign AS har org. nr. 995 311 747 MVA